Suvi ja Tuomas Pukarinen

espanjan-lippuTuemme seurakuntana Espanjassa työskenteleviä lähetystyöntekijöitä Suvi ja Tuomas Pukarista.

Pukariset toimivat seurakunnan istutustyössä Sabin (Sabiñánigo) kaupungissa yhteistyössä Huescan seurakunnan kanssa.

”Työtämme Sabin kaupungissa tukevat Suomalaiset paikallisseurakunnat sekä lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö Fida. Espanjassa työtä tehdään Faden (Asambleas de Dios de España) alaisuudessa, jonka oma visio on nostaa seurakuntien lukumäärä tuhanteen vuoteen 2020 mennessä. Yhteistyöseurakuntamme Huescan seurakunta on aktiivinen, evankelioiva seurakunta, jolla näky seurakunnan perustamisesta Sabiin on ollut jo ennen tätä Faden yhteistä näkyä. Evankelioinnin seurauksena on syntynyt Sabin uskovien joukko.”

Minna ja Markus Sainio

japanin-lippuTuemme seurakuntana Japanissa työskenteleviä lähetystyöntekijöitä Minna ja Markus Sainiota.

Sainiot vievät evankeliumin sanomaa eteenpäin kaupungissa Japanissa.

”Asumme lähellä Koben miljoonakaupunkia. Olemme pienen (n.10-15 henkeä) Adulam gospel churchin työyhteydessä auttamassa tätä pientä helluntaiseurakuntaa evankelioimistyössä ja samalla opiskelemme Japanin kieltä. Riittävän kielitaidon saatuamme, näkynämme on lähteä uusille alueille, missä ei vielä ole seurakuntia, tekemään pioneerityötä ja kertomaan japanilaisille ilosanomaa Jeesuksesta. Paavalin sanoja lainataksemme: ”Olen pitänyt kunnia-asianani julistaa evankeliumia siellä, missä Kristuksen nimeä ei ole vielä mainittu, etten rakentaisi toisen laskemalla perustukselle.” (Room. 15:20).

Evankelioimis-, ja pioneerityön lisäksi näkynämme on olla nostamassa uutta lähetystyöntekijäsukupolvea saarnaamaan evankeliumia saavuttamattomien kansojen pariin. Tätä varten tarkoituksemme on ottaa jaksoittain luoksemme asumaan ns. lähetystyöharjoittelijoita, jotka saisivat nähdä, oppia ja elää mitä lähetystyö käytännössä on.”